Freja Eriksen

Digital album pakke

It's Time for a Sustainable World - Digital Album Pakke

Giv dig selv en gave af musikalsk inspiration og selvomsorg med "It's Time for a Sustainable World" – et album, der ikke blot løfter dit sind, men også minder dig om vigtigheden af at tage vare på både dig selv og vores planet. Freja Eriksen, kendt som Den Syngende Læge, kombinerer i dette album sin passion for musik med sin dybe indsigt i sundhed, trivsel og bæredygtighed.

Denne eksklusive digitale album pakke inkluderer:

  • Det komplette album "It's Time for a Sustainable World" som digital download. Lad dig fordybe i kraftfulde sange som "Love Revolution Arise", "Shine", og "Swim the Sea", der hver især minder dig om din indre styrke og vigtigheden af at nære både krop og sjæl.

  • Videooptagelse af releasekoncerten, hvor Freja præsenterer sine inspirerende sange i et nærværende og intimt setup. Oplev musikken på en ny måde, og lad den guide dig til et sted af ro, eftertanke og fornyet livsglæde.

  • En PDF med alle sangteksterne, så du kan fordybe dig i de dybt rørende og meningsfulde ord, der taler direkte til hjertet og sjælen.

"It's Time for a Sustainable World" er mere end blot et album; det er en påmindelse om at passe godt på dig selv og vores fælles hjem. Frejas musikalske rejse inviterer dig til at finde balance, indre ro og en dybere forbindelse til verden omkring dig.

Få hele pakken i denne digitale album pakke og oplev, hvordan musikken kan blive en kær ven på din vej mod større selvomsorg og bæredygtighed i dit liv.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Cover

Digital album pakke

It’s Time for a Sustainable World - Digitalt album (normal pris - 150 kr)

It’s Time for a Sustainable World - Video med album release-koncert (normal pris - 150 kr)

Som bonus får du en smuk PDF med tekster til alle sangene på albummet.

DKK 152
Total due DKK 152

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Her kan du læse nogle ord fra tidligere publikummer om deres koncertoplevelse:

“Freja Eriksen er en komponist af format og formidler af inspirerede og inspirerende sange som når ind i dybet af vores mulighed og forvandler mennesker.”

Audun Myskja - Læge, prof. integrativ medicin og forsker i musikterapi, forfatter og foredragsholder

“Freja Eriksen synger fra sjæl til sjæl med kraft visdom og yndefuld lethed. Hun er en lysbærer af de sjældne, der spreder lys, kærlighed og lykke med sine sange.”

Eva Andrea - Forfatter og leder af sjælfulde events

“Freja Eriksen smitter alle med sin livfuldhed og begejstring og frem for alt skriver og synger hun vidunderligt! Lige ind i tiden, som jo er præget af bekymring for klima og fremtid. Det giver fortrøstning og optimisme.”

Linda, Kinesiolog